Studente (22) slikt iets te gretig

Zhang Weiwei heeft er geen moeite mee om te slikken, want ze slikt werkelijk alles. De 22-jarige studente bleek vorige week echter iets té gretig. De Chinese heeft namelijk een complete lepel doorgeslikt.

De jongedame heeft de pijnlijke les geleerd dat eten en lopen niet samengaan. Zij liep vorige week terug naar haar kamer op een universiteit van Wuhan terwijl ze met een lepel haar ijs opat. Ineens werd zij van achteren geduwd.

Zhang zette een flinke keel op, waarna de enorme lepel in haar maag verdween. Hierop besloot ze zich bij het ziekenhuis te melden.

De handige artsen wisten van een draadje een soort lasso te maken en deze via haar slokdarm om het 14 centimeter metende stuk metaal te krijgen. Na slechts tien minuten was de lepel al uit haar maag verdwenen.

Naar eigen zeggen wilde de studente pas aan het eind van de dag naar het ziekenhuis gaan. Ze voelde zich namelijk niet echt beroerd. Toen ze echter de mogelijke complicaties wist te achterhalen, wist ze niet hoe snel ze naar de dokter moest rennen.

LepelDe bewuste röntgenfoto