Mirror's Edge Catalyst uitgesteld

Sara Jansson, senior producer bij DICE, heeft via de officiële website van Mirror's Edge Catalyst aangekondigd dat de game iets later komt dan gepland. Dit in verband met de benodigde tijd voor het behalen van de ambitieuze doelstellingen voor de game. De nieuwe releasedatum is 24 mei 2016.

"We hebben een zeer amibitieuze visie voor Catalyst. Om die visie te verwezenlijken en de best mogelijke ervaring te kunnen bieden is een grote uitdaging die tijd kost". Het bekende riedeltje dus voor games die uitgesteld worden. Mirror's Edge Catalyst stond aanvankelijk gepland voor release in februari van 2016. Jansson heeft aangegeven dat de scope een stuk groter is dan bij het vorige deel. Er is voor de speler een grote stad om te ontdekken en het verhaal is een stuk uitgebreider.

De initiële releasedatum van 23 februari was wellicht ook wat te druk. Op die dag komen er namelijk nog twee grote AAA-games uit: Far Cry Primal en Deus Ex: Mankind Divided. Bekijk hieronder nog even de spectaculaire gameplaytrailer, mocht je die gemist hebben.