Studente naait vriendin met nep-piemel

Bij de rechtbank van het Engelse Chester is gisteren een bizarre rechtszaak begonnen. Ene Gayle Dawn Newland moest voorkomen wegens verkrachting van haar vriendin. De 25-jarige studente aan de Universiteit van Chester had zich namelijk voorgedaan als man, om zo haar vriendin met een voorbinddilo te penetreren.

Gisteren werd duidelijk dat Newland in 2011 een nep-profiel had aangemaakt op Facebook. Als 'Kye Fortune' stuurde ze haar slachtoffer een vriendschapsverzoek, met als reden dat ze elkaar kenden via een wederzijdse vriend.

Hierop ontstond een hechte vriendschap op afstand. Telkens wanneer het slachtoffer voorstelde elkaar in het echt te ontmoeten, had Newland weer een andere smoes om hiervan af te zien. Wel spraken ze elkaar over de telefoon, waarbij 'Kye' zijn hoge stem weet aan zijn Aziatische afkomst.

Op 22 februari 2013 vond er dan eindelijk een ontmoeting plaats in het Dene Hotel in Hoole. Newland stond er echter op dat haar vriendin een blinddoek zou dragen. 'Kye' was na een ongeluk namelijk erg onzeker geworden over zijn uiterlijk.

Zelf droeg 'hij' een zwempak. De tieten werden platgedrukt door verband en het haar was verstopt. Dit alles ook vanwege het ongeluk. Nog diezelfde dag kwam het tot seks.

Geblinddoekt en wel dacht de jongedame dat zij door een bronstige Aziaat aan diens spelmaspeel werd geregen. Niets bleek echter minder waar. Het was mevrouw Newland, die haar kersverse vriendin klaarmaakte met behulp van een voorbinddildo.

Na deze eerste wip kwam het nog enkele keren tot seks. Op 30 juni nodigde het slachtoffer Newland uit in haar appartement. Tijdens de seks werd zij echter achterdochtig, en besloot haar blinddoek af te doen. Pas toen besefte ze tot haar ontsteltenis dat ze al die tijd gruwelijk te grazen was genomen door een vrouw!

Op 3 juli 2013 besloot het slachtoffer aangifte te doen bij de politie. Zij vertelde de politie dat ze zo verliefd was, dat ze blind was voor alle eisen die haar 'vriendje' stelde. De botergeile studente werd hierop direct in de boeien geslagen.

Newland zelf verklaarde in de rechtbank dat haar vriendinnetje wist dat zij door een vrouw werd uitgewoond. Zij ging 'gewoon mee in de fantasie dat zij Kye was'. De rechtszaak zal nog wel enige tijd in beslag nemen.