Lekkere juf (33) schaart meisje (15)

We hebben er even op moeten wachten, maar we hebben er weer eentje gevonden: een 'juf doet scholier'-bericht. De politie van Jersey City, in de Amerikaanse staat New Jersey, heeft vorige week ene Lauren Mitchell in de boeien geslagen. De 33-jarige docente op het Dr. Lena Edwards Academic Charter School aldaar heeft namelijk de liefde bedreven met een 15-jarige scholiere.

Hoewel de niet onknappe juf keurig getrouwd is, besloot zij op een dag toch eens te kijken wat er nog meer in de wereld te koop is. Het klikte nogal tussen de blondine en een 15-jarige leerlinge, en ze kregen een verhouding.

Uiteindelijk ging het tienermeisje met Mitchell mee naar haar huis. Hier spreidde het meisje de benen waarna de wellustige juf het meisje al likkend een spetterend orgasme bezorgde. Het duurde echter niet lang, of de relatie kwam toch uit.

Tijdens een schoolreisje vonden de medeleerlingen en de andere docenten dat de geile lerares en het meisje zich nogal vreemd gedroegen. Hierop besloot men de politie in te schakelen. Deze heeft Mitchell afgelopen vrijdag gearresteerd.

De lekkere lerares zit momenteel vast in Bergen County Jail. Haar borgsom bedraagt maar liefst 150.000 dollar. Zij mag zich volgende maand voor de rechter verantwoorden wegens seksueel misbruik en het in gevaar brengen van een kind.