'Leger des Heils ontfutselt erfenis demente man'

Het Leger des Heils heeft op een malafide wijze een halfdemente man kort voor zijn dood zijn testament laten wijzigen, waardoor zijn kinderen en weduwe met lege handen staan. Althans, dat beweert de familie. 

Het betreft de inmiddels overleden miljonair Arend Broekhuis. Niet zijn familie, maar het Leger des Heils en stichting de Zonnebloem erfden zijn tientallen miljoenen. Minder dan een jaar voor zijn overlijden, toen de man al zwaar dementerende was door de ziekte van Pick, gooide hij rigoreus zijn testament om. Eerst zou hij elk een derde voor zijn kinderen, zijn vrouw en de beide goede doelen hebben klaargezet. Echter liet hij met de wijziging ineens alles na aan het Leger des Heils en de Zonnebloem.

De familie vertrouwt het niet en zegt dat dat na hevig aandringen van het Leger des Heils gebeurd is. Daarom binden ze nu juridisch de strijd aan met de goede doelen. Ook zoeken ze de publiciteit op. Naar eigen zeggen niet alleen omdat ze vinden dat hen onrecht is aangedaan, maar vooral om mensen te waarschuwen voor de boevenstreken van goede doelen. 

Dus je bent nu in ieder geval gewaarschuwd. Zowel goede doelen als je bloedeigen familie deinzen nergens voor terug om gehoor te geven aan de eurotekens in hun ogen.