'Sterren' gaan paaldansen

Na stijldansen, schansspringen, schoonspringen en overleven in de wildernis kunnen BN'ers zich binnenkort ook bewijzen aan de roestvrijstalen paal. In Celebrity Pole Dancing worden sterren klaargestoomd tot paaldanser, een trend die volgens de makers allang niet meer is voorbehouden aan nachtclubs en striptenten.

Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen, laat producent RTL 5 weten. De BN'ers worden eerst begeleid door een persoonlijke paaldanstrainer om vervolgens in vier shows live en voor een deskundige jury hun nieuwe kunsten te vertonen. De winnaar van de felbegeerde titel Pole Dancer 2014 wordt tijdens een liveshow bepaald.

In het eerste seizoen nemen twaalf BN'ers het tegen elkaar op. Het is nog niet bekend wie zich voor het programma hebben gemeld. Celebrity Pole Dancing is dit najaar op RTL5 te zien.

We doen alvast een wilde gok wat betreft het deelnemersveld:

Ferry de Groot aka 'Kelly', Britt en Ymke, Nicolette Kluijver, Terror Jaap, Huub van Ballegooij, Johnny de Mol, Eva Jinek en Gordon. Wie denk jij? Wie hoop jij? En wie hoop jij absoluut niet?