Tienermeisjes gek op orale seks

Tienermeisjes zijn gek op orale seks. Maar liefst 52 procent van hen ontvangt en/of geeft een orale beurt tijdens de eerste keer met hun vriendje. Dit blijkt uit een grootscheepse enquête, gehouden onder meer dan duizend Vlaamse meiskes.

Het Belgische weekblad Joep heeft maar liefst 1036 meisjes tussen de 12 en 18 jaar het hemd van het lijf gevraagd over seks. Daaruit blijkt dat onze zuiderbuurmeisjes net zo wild zijn als de onze. Zo zijn de tienermeisjes aldaar al ontmaagd als ze gemiddeld 15 jaar en tien maanden oud zijn.

Van de ondervraagden gaf een op de drie aan dat haar vliesje al was doorgeprikt. Drie kwart van hen was onzeker over haar uiterlijk tijdens de ontmaagding, terwijl maar liefst 54 procent onzeker was over haar bedprestaties. Meisjes van vijftien jaar en ouder willen het liefst een oudere kerel, terwijl 72 procent van hen zo naïef is dat ze denkt dat ze samen oud zullen worden.

Strenge katholieke opvoeding ten spijt, geeft maar liefst 28 procent van de ondervraagden aan al eens een onenightstand te hebben gehad. Ook orale seks is enorm populair. Ruim de helft van de Vlaamse tienermeisjes heeft hun vriend tijdens de eerste keer getrakteerd op een pijpbeurt, of ze zijn zelf tijdens de ontmaagding klaargelikt door hun vriendje.

Gelukkig doen ze het wel veilig, die Vlaamse meisjes. Met 45 procent is het condoom het meestgebruikte voorbehoedsmiddel. Maar die zul je als man toch echt zelf moeten kopen, zo vinden zes op de tien tienermeisjes.