Rachel McAdams wordt vriendinnetje James Franco

Rachel McAdams gaat het vriendinnetje spelen van James Franco in Every Thing Will Be Fine van Wim Wenders. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Het verhaal gaat over een man die de dood van een jongetje veroorzaakt en zijn heil zoekt in schrijven.

Naarmate de man beroemder wordt, raakt hij steeds meer emotioneel geïsoleerd en onderdrukt hij de gevoelens die hem juist tot schrijven hebben bewogen. Hij verwaarloost de band die hij heeft met de moeder en broer van het jongetje, gespeeld door Charlotte Gainsbourg en Robert Naylor. Uiteraard zet het ook een grote spanning op zijn relatie met zijn vriendin, de rol van McAdams.

De 34-jarige McAdams heeft al een flinke diversiteit aan grote films op haar naam staan. ze was eerder te zien in de twee Sherlock Holmes-films van Guy Ritchie, Woody Allens romantische komedie Midnight in Paris en het romantische drama To the Wonder van Terrence Malick.

De opnames voor Every Thing Will Be Fine zijn vorige week van start gegaan in Montreal. De film verschijnt volgend jaar december in de Nederlandse bioscoop.


Rachel McAdams wordt vriendinnetje James Franco (Foto: Novum)