Zelfmoordpoging dochter Michael Jackson

Paris Jackson is zojuist naar het ziekenhuis afgevoerd. De dochter van wijlen Michael Jackson heeft haar polsen doorgesneden, meldt TMZ.

Volgens bronnen gaat het hier om een serieuze zelfmoordpoging. Gisteren plaatste ze een aantal mysterieuze tweets, waarin ze aangaf problemen te hebben.

Zo vroeg ze zich af waarom tranen zout zijn. Ook liet ze weten dat 'gisteren alle problemen ver weg leken. Nu lijkt het of ze allemaal ineens zijn gekomen'. Hoe het nu met Paris is, is onbekend.

Update 20.15 uur:
Inmiddels is er meer bekend over de zelfmoordpoging. Zo zou Paris niet alleen haar polsen hebben doorgesneden, maar ook een overdosis pillen hebben genomen.

Ook heeft TMZ de hand weten te leggen op foto's van Paris Jackson waarop duidelijk littekens op haar polsen te zien, afkomstig van een eerdere zelfmoordpoging. Ook zou zij gisteravond ruzie hebben gehad omdat ze niet naar een concert van Marilyn Manson mocht. Moeder Debbie Rowe laat via haar advocaat weten prijs te stellen op ieders medeleven en het te waarderen dat de de media hun privacy respecteren.

Update 21.05 uur:
Het gaat inmiddels een stuk beter met Paris, zo laat Katherine Jacksons advocaat aan TMZ weten. "Paris maakt het lichamelijk goed", vertelt Perry Sanders. "Ze krijgt een juiste medische behandeling. Het is voor 15-jarigen altijd moeilijk, zeker als je een dierbare verliest."

Update 22.45 uur:
TMZ krijgt steeds meer informatie. Zo weet de showbizsite te melden dat Paris een afscheidsbrief had geschreven waarvan de inhoud onbekend is. Het meisje belde vandaag met een zelfmoordhulplijn, waarna de persoon aan de andere kant direct het alarmnummer belde.

Te laat, want het kind had zichzelf al gesneden met een vleesmes. Ook had ze een flinke dosis Ibuprofen geslikt. Paris moet nu verplicht drie dagen onder psychiatrisch toezicht blijven.

Update 23.00 uur:
Ook Zanger Rinus is geschokt door de zelfmoordpoging. "Hallo Paris, geen zelfmoord plegen", schrijft hij op zijn Facebook-pagina. "God heeft nog grote plannen met jou en ik wil wel een cd-singel met jou maken."