Justin Bieber fucked LiLo; heel kort

Justin Bieber heeft er spijt van dat hij Lindsay Lohan heeft beledigd. De tienerster ligt de laatste tijd onder vuur omdat hij onder meer werd betrapt met een joint, veel te laat bij een optreden verscheen en het aan de stok kreeg met een fotograaf.

Bieber wordt daardoor vergeleken met Lindsay Lohan, die zichzelf regelmatig in de problemen brengt. "Voor degenen die mij vergelijken met Lindsay Lohan: kijk maar eens naar haar belastingaangiftes van 2012", schreef Justin op Instagram, maar verwijderde deze zin enkele minuten na publicatie. Hij doelde op Lindsays enorme belastingschuld.

"Het stond een paar minuten online, en toen realiseerde ik me dat het fout was en dat het afleidde van wat ik eigenlijk wil zeggen", zegt Bieber tegen entertainmentwebsite TMZ. "Ik heb het onmiddellijk verwijderd en herschreven, zodat er staat wat ik echt voel en dat is nu het geval."

Bieber schrijft onder meer dat hij de leugens in de media zat is. Zo gaat hij niet naar een afkickkliniek en is zijn familie nog altijd trots op hem. "Ik ben 19 jaar en sommigen vinden het eng dat dit pas het begin is", zegt de zanger over zijn succes.

Hij beweert een goed mens te zijn met een groot hart. "Ik word wel eens boos. Ik ben een mens, ik maak fouten", aldus Justin. "Maar alle liefde die ik van jullie krijg, is groter dan alle negativiteit."