Benítez wil langer bij Chelsea blijven

Chelsea-trainer Rafael Benítez heeft een contract tot aan het einde van dit seizoen. Als het aan hem ligt, blijft hij nog lang bij de Londense grootmacht. De prestaties onder Benítez zijn wisselvallig, en nog voordat hij zijn eerste wedstrijd als trainer op de bank zat, vroegen de fans al om zijn vertrek. Opmerkelijk is dus dat hij nu aangeeft dat hij een langer verblijf wel ziet zitten.

"Als je alle managers bij deze club analyseert, hoeveel hebben dan een voorbereiding kunnen draaien? Ik niet. Hoeveel managers hebben enorme bedragen kunnen uitgeven? Ik niet. Hoeveel managers moesten halverwege het seizoen naar Japan met geblesseerde spelers en verloren spelers door de Afrika Cup? Alleen ik", vertelt hij in de Engelse media.

"Mijn conclusie is dat wij blij kunnen zijn met de manier waarop het gaat en de manier waarop de ploeg zich ontwikkelt. Ik wil in de absolute top werken en Chelsea is een absolute topclub met een enorme potentie. Ik vind het dan ook een geweldige kans om hier te mogen werken."