Vrouw (20) heeft seks met honden

De politie van Lake Havasu City, in de Amerikaanse staat Arizona, heeft ene Brittany Angelique Sonnier in de boeien geslagen. De 20-jarige vrouw is gek op dieren en heeft zich regelmatig laten uitwonen door een paar geile honden.

De jongedame is vorige week woensdag gearresteerd en aangeklaagd voor bestialiteit. Zij heeft zich schuldig gemaakt aan 'vaginale en orale seks met twee honden', aldus de politie van het stadje. De aanklacht is later afgezwakt naar twee gevalletjes 'misdaad tegen de natuur'.

De zaak kwam aan het licht na een tip van de ex-vriend van de dierenliefhebster. Hij leerde haar in het voorjaar kennen als 'een mooi, lief en onschuldig meisje'. Alles ging lekker tussen het stel, tot de lol van de seks eraf was en Sonnier aangaf met haar vriend te willen praten.

Terwijl de beste man verwachtte dat zijn vriendin hem zou voorstellen een triootje of partnerruil te proberen, pakte zij zijn mobieltje om wat dingen op te zoeken. Ze zocht foto's op van mensen die seks hebben met dieren en liet deze vol enthousiasme aan haar vrijer zien.

Dit was toch wel een behoorlijke afknapper voor de inmiddels ex-vriend, die volgens de politie 'zeer open' is. "Ze vertelde hem dat ze interesse heeft in seks met honden", zo laat de politie weten. "Hierna bekende ze dat ze al sinds haar dertiende seks heeft met de honden van haar ouderlijk huis."

De twee blije honden zijn van een middelgroot ras. De oudste is inmiddels 13 jaar, de andere is slechts een aantal jaren oud. Volgens het politierapport heeft ze zowel vaginale als orale seks met de viervoeters gehad. De beesten zijn zo afgericht, dat ze zich bij andere mensen 'niet vreemd gedragen'.

Brittany blijkt overigens nog meer kinky ideeën te hebben. Zo zou ze ook zin hebben gehad in incest en liet ze haar vriend plaatjes zien van familieseks. De arme drommel walgde van de bekentenissen en verbrak de relatie.

Alvorens naar de politie te gaan, ging de beste man naar de vader van zijn ex, maar daar werd niet vreemd opgekeken. Sterker nog, vader wist van de praktijken van zijn dochter en had haar zelfs toestemming gegeven seks te hebben met de huishonden.

Sonnier, die een kind heeft van de ex daarvoor, zou inmiddels zwanger zijn van haar huidige ex. Ze weigert echter een zwangerschapstest te ondergaan. Ze blijft voorlopig vastzitten en mag zich tijdens Sinterklaas voor de rechter verantwoorden.

Voor foto's van de dierenliefhebster, zie de bron.