Pa heeft seksrelatie met 2 dochters

De rechtbank van het Franse Amiens heeft een man voor vijf jaar op water en brood gezet wegens incest. De Fransman heeft een seksrelatie gehad met twee van zijn dochters. Een van de meisjes heeft zelfs een kind van hem.

De vader begon zich jaren geleden te vergrijpen aan zijn dochters, toen ze de 15 lentes al waren gepasseerd. Desondanks stribbelden de tienermeisjes niet tegen. Sterker nog, volgens de inmiddels 29 en 31 jaar jonge dochters, vond de seks op geheel vrijwillige basis plaats.

"De meisjes hebben er volledig mee ingestemd en houden nog steeds veel van hun vader", zo laat hun advocaat weten. Een van de dames woont zelfs met hun vader samen. Samen voeden zij hun kind op, dat zowel het kind als het kleinkind van papalief is.

De schokkende zaak kwam aan het licht toen een van de dochters slechts een civiele procedure tegen haar vader startte om 'niemand ervan te weerhouden de waarheid boven tafel te brengen'. De verklaring van een van de meisjes leidde echter tot een groots onderzoek.

De rechter legde de vader een gevangenisstraf van vijf jaar op. De moeder kreeg vier jaar opgelegd omdat ze alles oogluikend had toegestaan. Omdat deze straf gelijkstaat aan de tijd die ze in voorarrest hadden gezeten, zijn ze weer op vrije voeten. Wel zijn ze de voogdij over hun minderjarige kind kwijt.