Sulejmani: "Mijn beste periode tot nu toe voor Ajax"

Miralem Sulejmani was in de eerste seizoenshelft goed op dreef voor zijn werkgever Ajax. De Servische voetballer maakte tal van doelpunten en is dan ook erg blij met het spel dat hij heeft laten zien.

"Met mijn doelpunten ben ik belangrijk geweest voor het team. De eerste seizoenshelft was mijn beste periode tot nu toe bij Ajax. Mijn wens is om opnieuw kampioen te worden met Ajax. Als ik dan zelf ook nog eens goed speel, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar uiteindelijk gaat het om het team en dus om het kampioenschap," zei Sulejmani op de website van de Amsterdamse club.

De aanvaller zit goed in zijn vel en kan bij Ajax rekenen op contractverlenging. De Serviër vindt dat zijn team in de eerste seizoenshelft gegroeid is en weet dat de dubbele confrontatie met AZ als start van het tweede seizoensdeel erg belangrijks zal zijn. "Ik denk ik dat we niet meer dezelfde fouten zullen maken als tijdens de eerste seizoenshelft. In de eerste twee wedstrijden tegen AZ kunnen we dat gelijk bewijzen."