Meisje van 16 verkracht 17-jarige jongen

Een 16-jarig meisje uit het Amerikaanse Valparaiso moet terechtstaan wegens een zwaar vergrijp. April Kuchta heeft vorige week een 17-jarige jongen verkracht.

Het blonde tienermeisje heeft in de avond van 9 april een behoeftige jongen met SMS'jes naar haar huis gelokt. Naar verluidt dwong April de jongen onder bedreiging van een mes naar de keuken te gaan. Hier werd de jongen met zijn handen op de rug gehandboeid.

Kuchta wordt ervan beschuldigd een deel van het incident te hebben gefilmd. Zo zou ze de jongen vernederende uitspraken hebben laten doen terwijl ze aan het filmen was. Ook heeft ze seks met de jongen gehad. Hierna werd het slachtoffer twee uur achtergelaten met niets meer dan een deken, terwijl een 14-jarig meisje een zakdoekje in zijn mond stopte en de mond dichtplakte. Vervolgens werden anderen uitgenodigd het schouwspel te bewonderen.

Een onbekende man heeft de arme knul uiteindelijk bevrijd. Het jongste meisje moet op 9 mei voorkomen bij de kinderrechter. Kuchta wordt echter berecht als volwassene.

April Kuchta
We wensen het slachtoffer veel sterkte toe