Lindsay Lohan: Pa is de weg kwijt

Lindsay Lohan is het nu echt zat dat haar vader Michael maar de schreeuwlelijk uithangt en vertelt hem dat hij moet stoppen. Al enkele jaren lijkt Michael Lohan, de vader van Lindsay, zijn beroemde dochter te gebruiken om af en toe in het middelpunt van de belangstelling te kunnen staan.

Nu is Lindsay het zat, ze vindt het tijd om keihard terug te slaan. Lohan laat weten dat haar vader niet goed bij zijn hoofd is. "Ik heb mijn vader al een lange tijd niet gezien of gesproken, dus alles wat hij zegt over mij te weten, is gelogen!"

Daar voegt ze nog aan toe: "Ik wil dat hij stopt met het pijn doen van en het met de media te praten over de mensen van wie ik hou." Vader Michael had eerder deze week namelijk gezegd: "Ik heb hier lang genoeg mijn mond over gehouden. Samantha gebruikt mijn dochter. Niemand wist wie Samantha was totdat ze Lindsay leerde kennen. Ze was maar een dj uit Los Angeles en nu is ze ineens een boek aan het schrijven? Dit is niet goed voor Lindsay."

Lindsay heeft gelijk dat Michael een ongelukkig tijdstip uitkiest om deze grappen allemaal uit te halen. Lindsay lijkt sinds lange tijd weer enige balans te hebben gevonden in haar leven. Nog geen twee jaar geleden werd ze om de haverklap laveloos aangetroffen op straat of in een auto. Nadat ze uitvoerig is afgekickt, is nu ook haar filmcarrière weer in de lift en speelt ze een vaste rol in ‘Ugly Betty’

Door: DAG / Martin Gijzemijter


Lindsay Lohan (foto: DAG)