'Kate Moss en Pete Doherty getrouwd'

Icoon ShowbizzFotomodel Kate Moss is in het huwelijksbootje gestapt met zanger Pete Doherty. Tijdens een boeddhistische ceremonie in Thailand gaven zij elkaar hun jawoord. Hoewel iedereen in hun nabije omgeving op de hoogte was van de trouwplannen, slaagden de twee supersterren er toch in om dit geheim te houden voor de media.

De ceremonie vond in hun vakantiehuis aan het strand van Phuket plaats. Naar Boeddhistische gewoonte werd het tweetal tijdens de plechtigheid besprenkeld met water. De 32-jarige Moss droeg tijdens het huwelijk een witte jurk van Galliano, de 27-jarige Doherty was gekleed in een zwart linnen pak en droeg zijn typische hoedje.

Pete Doherty staat onder toezicht nadat hij meerdere malen werd gearresteerd voor het bezit van harddrugs. Hij moet zich elke week melden en wordt daarom geacht in Europa te blijven. De zanger van Babyshambles kreeg echter speciale toestemming om met zijn liefje naar Azië af te reizen.

Update 17.26 uur
Er lijkt toch geen sprake te zijn van een huwelijk tussen Moss en Doherty. De woordvoerder van Kate Moss heeft tegenover het Amerikaanse tijdschrift People verklaard dat de twee niet getrouwd zijn. "In tegenstelling tot compleet verzonnen berichten in de media, is er geen sprake geweest van een huwelijksceremonie in Thailand. Kate is daar gewoon op vakantie", aldus de woordvoerder.

Kate en Pete
Kate en Pete.