Yvonne, Dirkh en columns in FOK!radio

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor hoe eindredacteur Tha_Blont van de columns in de studio is. Aan hem vragen we hoe zijn team aan de inspiratie komt en of de columns wel wat toevoegen aan de FP. Verder werd Dirkh gisteren moderator van het Klaagbaak subforum. Hem hebben we aan de lijn.

SunChaser wordt vandaag samen met de rest van Leiden ontzet, dus er is vanavond een speciale gast-presentatrice in de studio om hem te vervangen. Wie deze bijzondere gast is, hoor je vanavond.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp (mp3PRO)
Windows Media Player
Real Player

Verder neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en roddelen we met Yvonne. Aan de telefoon hebben we ook Dirkh. Hij werd gisteren moderator van Klaagbaak. Dit zorgde meteen voor veel naamtopics. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken. En misschien komen er nog meer actuele zaken in FOK!radio, maar dat hoor je als er meer duidelijkheid over is! En dit is ons irc kanaal: #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!