FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 16 april 2001

Eddy Zoey aangehouden in Utrecht

SBS6 presentator Eddy Zoey is afgelopen weekend opgepakt door de politie in Utrecht. Hij had heel wat agenten naar een zogenaamde loslopende leeuw toe gelokt. Een ploeg van 112 Weekend heeft het geheel gefilmd.

Eddy is aangehouden voor het doorgeven van een valse melding en openbare orde verstoring. Na ongeveer 2 uur werd hij met een procesverbaal op zak weer vrijgelaten nadat Zoey een verklaring had afgelegd.

Tarkan naar rechter inzake homofilie

De Turkse popzanger Tarkan gaat een rechtse politicus die hem voor homo heeft uitgemaakt voor de rechter slepen. Dat heeft de agent van de populaire zanger maandag bekendgemaakt.

De betreffende politicus, Mehmet Gul, een parlementslid van de Nationalistische Actiepartij, heeft vorige week gezegd dat "als Tarkan geen homo was, we hem meer zouden waarderen". Nadat bekend werd dat Tarkan een proces gaat beginnen tegen Gul, zei de politicus: "Als je niet homoseksueel bent, gedraag je dan als een normale man in je videoclips".
Tarkan zelf zegt dat hij geen homo is. Gul heeft aangekondigd dat hij op zijn beurt de zanger voor de rechtbank haalt, omdat hij vindt dat Tarkan de jeugd een slecht voorbeeld geeft door "homoseksualiteit te populariseren".

Tarkan is bekend in Turkije en in de meeste landen van Europa door zijn hits Simarik en Sikidim.

Aanzoek mislukt door vermist paasei

PCD had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Italiaanse romanticus had vandaag voor zijn geliefde een speciaal huwelijksaanzoek in petto. De man besloot zijn vriendin een groot chocolade paasei cadeau te doen met een verlovingsring erin verstopt. De arme jongen had echter niet rekening gehouden met haar voorliefde voor witte chocolade.

Toen de vrouw het ei ontving en zag dat het ei niet van witte melkchocolade was, spurtte ze naar de winkel om het ei om te ruilen voor een ei wat wel naar haar smaak was. Eenmaal terug kwam haar vriend erachter dat ze het ei had omgewisseld en ging in paniek terug naar de winkel waar hij het ei had gekocht.

Het ei was tot z'n verdriet echter net verkocht, met verlovingsring en al. Hoewel de advocaat is ingeschakeld om de ring terug te krijgen, is het stel tijdelijk uit elkaar.

Vrolijk pasen

Houtbaronnen kappen ongeschonden woud

De "houtbaronnen", machtige Indonesische zakenmannen, zijn
begonnnen met het omhakken van de bomen in het Leuser nationaal park. Dat is het laatste stuk ongeschonden woud op het eiland Sumatra en de enige plaats in Indonesië waar nog zowel Sumatra-neushoorns, tijgers, olifanten als orang-oetans leven.

De Europese Unie heeft 32,5 miljoen euro geïnvesteerd in de bescherming van Leuser en vraagt maatregelen. Tot nu zijn enkel nog maar een aantal chauffeurs van houttransporten aangehouden. Sinds de val van Soeharto is de corruptie en de wetteloosheid nog veregerd.

Zeeslag bij Sri Lanka

Bij Sri Lanka heeft zondagnacht een zeeslag plaats gevonden tussen de marine en de guerillabeweging de Tamil Tijgers. Drie marineschepen werden hierbij beschadigd en twee boten van de rebellen zonken.

De confrontatie vond plaats toen een patrouilleboot van de marine een bevoorradingskonvooi van de rebellen onderschepte. Er volgde een vuurgevecht waarbij vijf opvarenden van het marineschip gewond raakten. Over slachtoffers aan de kant van de rebellen is niets bekend. Vijf dagen geleden kondigde de regering een staakt-het-vuren af in verband met enkele nationale feestdagen. Dit bestand zou tot dinsdag van kracht blijven.

Neanderthaler-gen bij roodharigen

Mensen met rood haar hebben volgens Britse onderzoekers waarschijnlijk een gen van de Neanderthalers meegekregen. Het gen dat voor hun rode haren en zomersproetjes verantwoordelijk is, kan daardoor wel eens 100.000 jaar oud zijn, en daarmee dus ouder dan de Homo Sapiens die 40.000 jaar geleden uit Afrika naar Europa trok.

Het gen is volgens onderzoeksleider Rosalind Harding in elk geval ouder dan 50.000 jaar. De Neanderthalers hebben 200.000 jaar in Europa geleefd, voordat daar de Homo Sapiens voorkwam. Ongeveer 28.000 jaar geleden stierf de laatste Neanderthaler. Vermoedelijk hebben beide soorten wel met elkaar gepaard zodat het roodhaar-gen in de mens tot op de dag van vandaag kon overleven.

De rode haren van de Neanderthalers maakten ze nog eens extra afschrikwekkend. Ze staan te boek als gewelddadige kannibalen, die hun vlees rauw (rood) aten.

Ruimte-sonde slaat koerscorrectie over

Een ruimtevaartuig dat op weg is naar Mars zal z'n eerste geplande koerswijziging overslaan vanwege de uiterste precisie waarmee het is gelanceerd, zo meldt NASA. De '2001 Mars Odyssey', die van de aarde opsteeg op 7 april, was de eerste ruimtesonde van NASA die gelanceerd werd naar Mars sinds 1999, toen twee eerdere missies mislukten.

De sonde zal de rode planeet aftasten voor tekenen van water en haar stralingsniveaus meten. Deze waarnemingen kunnen verder inzicht geven in vroeger buitenaards leven en de mogelijkheid tot toekomstige kolonisatie. Managers van de 300 miljoen dollar kostende missie zullen misschien op de helft van de reis een koerscorrectie uitvoeren, rond eind mei. Ondertussen zullen ze zich richten op het testen van de instrumenten aan boord van de Odyssey.

Donderdag was de Odyssey ongeveer 1,5 miljoen kilometer van de aarde verwijderd en bewoog met een snelheid van ruim 12.000 km/u ten opzichte van de aarde. In oktober moet de sonde in een baan om Mars geraken, na een reis van 460 miljoen kilometer.

God of War 1 en 2 op Collector's Edition van deel 3?

In een enquête van Sony, wordt ons gevraagd hoe wij een Collector's Edition van God of War III het liefst zouden zien. Naast de standaard extraatjes in de vorm van commentaar van de ontwikkelaar en artwork valt één optie op. Sony noemt als mogelijke optie dat de Collector's Edition van God of War III de eerste twee delen van de serie (God of War en God of War II) zou kunnen bevatten.

Als er genoeg enthousiastelingen zijn die deze optie wel kunnen waarderen, zou het zomaar mogelijk zijn dat we in de toekomst van een wel heel mooi, compleet pakket kunnen gaan genieten.



Laatste wens serieverkrachter

De laatste wens van een serieverkrachter in Maleisië is in vervulling gegaan. Hij werd gecremeerd met zijn verzameling sexboekjes. Ze waren de persoonlijke bezittingen van de 36-jarige zedendelinquent die een 15-jarige celstraf uitzat wegens doodslag.

Lee Chow Meng, HIV-positief, stierf aan longonsteking. Hij had in 1996 en 1997 zeker 18 verkrachtingen en zedendelicten in Kuala Lumpur en elders op zijn geweten. Hij werd gearresteerd bij een poging tot afpersing en neergeschoten toen hij probeerde te vluchten.

Spaanse clubs willen internationals niet afstaan

FC Barcelona en Deportivo la Coruña voelen er niets voor hun Nederlandse internationals al volgende week zondagochtend af te staan aan de selectie van Oranje dat drie dagen later het WK-kwalificatieduel tegen Cyprus speelt.

Beide Spaanse topclubs zouden in hun belangrijke competitiewedstrijd een aantal dragende spelers missen. In een brief aan de KNVB hebben zij hun grieven kenbaar gemaakt. Bij Deportivo speelt Roy Makaay in de spits, terwijl Barça hofleverancier is van Oranje met Marc Overmars, Patrick Kluivert, Boudewijn Zenden, Frank de Boer en Michael Reiziger.

Bondscoach Louis van Gaal hecht aan een goede voorbereiding voor de wedstrijd tegen de Cyprioten in in Eindhoven. Daarom wil hij zijn spelers al in het weekeinde bij elkaar hebben. De bondscoach neemt het duel zeer serieus en onderschat geen enkele tegenstander.

De kans is dan ook klein dat Van Gaal, die donderdag zijn selectie toelicht, begrip toont voor Barcelona en Deportivo. De reglementen van de wereldvoetbalfederatie FIFA stellen hem ook in het gelijk. Clubs zijn verplicht hun internationals af te staan als de bondscoach ze opeist. In dat kader maken bondscoaches eerst een zogenaamde voorselectie, waarvan de betrokken clubs ruim voor de wedstrijd via een fax op de hoogte worden gesteld.

Deportivo speelt zondag de belangrijke wedstrijd bij Celta de Vigo. Acht punten achterstand heeft de club op koploper Real Madrid. Op de website liet de club weten Makaay niet te kunnen missen in zo'n cruciale wedstrijd.

Barcelona kan allang geen kampioen meer worden, en moe! t zich zelfs nog zien te plaatsen voor de Champions League. Vijfde staat Barça nu, met een punt minder dan Valencia en Real Mallorca. Barcelona speelt komend weekeinde bij degradatiekandidaat Osasuna. "We kunnen niet zoveel spelers missen", aldus een woordvoerder. "De spelers kunnen na onze wedstrijd meteen het vliegtuig in en dan zijn ze 's avonds in Nederland."

Verfilming optreden Tommy Cooper ontdekt

In een schuurtje is een film uit december 1950 gevonden met een optreden van de legendarische Britse komiek Tommy Cooper. Voorzover bekend was dat de eerste keer dat Coopers activiteiten op toneel op film zijn vastgelegd, meldt de BBC.

Het gaat om een optreden van de toen 27-jarige grappenmaker bij de opening van de Lime Grove-studio's. De film is gemaakt door Desmond Campbell, een bekende belichter van de Britse televisie. Hij borg al het filmmateriaal op in een schuurtje in zijn tuin, waar zijn zoon Neil de band met het optreden van Cooper vorig jaar ontdekte. De film wordt later dit jaar vertoond in het Britse nationale museum voor fotografie, film en televisie in Bradford.

De boomlange Cooper stierf in 1984 tijdens een optreden. Ook in Nederland was hij populair met zijn woordgrappen, zijn mislukkende goocheltrucs die desondanks van een grote kundigheid getuigden, en zijn schaterende lach.

Recordaantal frauduleuze ondernemers in GB

Britse ondernemers zijn steeds meer geneigd een loopje met de wet te nemen. Vorig jaar is een recordaantal directeuren en andere hooggeplaatsten van bedrijven wegens illegale praktijken ontslagen.

Dat meldt het Britse ministerie van Handel en Industrie volgens de zakenkrant Financial Times. In 2000 hebben rechtbanken ingestemd met het ontslag van 1500 directeuren die van fraude werden verdacht. Vooral de zakelijke dienstverlening en de kledingbranche zijn gevoelig voor wetsovertredingen, gevolgd door de bouwnijverheid.

Sinds 1998 kent Groot-Brittannië een telefoonnummer waar illegale praktijken van ondernemers kunnen worden gemeld. Een derde van de telefoontjes heeft volgens minister Kim Howells van Consumentenzaken tot de opening van een gerechtelijk vooronderzoek geleid. In twaalf gevallen is de ondernemer veroordeeld. "En het gaat slechts om het topje van de ijsberg", aldus Howells.

Israël bombardeert Syrisch radarstation

De Iraëlische luchtmacht heeft maandagochtend een radarstation van de Syrische strijdkrachten in Dhar al Baydar, 45 kilometer ten oosten van de Libanese hoofdstad Beiroet, gebombardeerd.

Zeker twee Syrische militairen zijn gedood en vijf anderen gewondgeraakt. Dat is in veiligheidskringen in Beiroet vernomen. Israël heeft de aanval bevestigd. Alle vliegtuigen zijn volgens een woordvoerder van de luchtmacht Jeruzalem veilig naar hun basis teruggekeerd.

De actie was een vergelding voor het gevecht zaterdag tussen het Israëlische leger en aanhangers van de fundamentalistische Hezbollah, dat de steun van Syrië heeft, bij de Shebaa Farms, in het grensgebied tussen Israël en Libanon. Daarbij kwam een Israëlische militair om. De regering-Sharon verwijt Syrië het terrorisme tegen Israël en de Israëlische strijdkrachten aan te moedigen.

Syrië bewaarde maandagochtend het stilzwijgen over de aanval. De televisie noemde het voorval niet in zijn bulletin van 04.00 uur (Nederlandse tijd) en ook het persbureau SANA maakte geen melding van de Israëlische actie.

Het radarstation ligt in het zuiden van de Bekaa-vallei bij de grens met Syrië. Boven het station waren rookwolken te zien. Het is de eerste Israëlische aanval op een Syrisch doel in Libanon, sinds het Israëlische leger zich in mei vorig jaar uit het zuiden van het noordelijke buurland terugtrok. Er zijn 35.000 Syrische militairen in Libanon gelegerd.

Turkse meisjes vermoord om familie-eer

Omdat ze met jongens uitgingen en daardoor de familie-eer op het spel zetten, zijn in Turkije drie meisjes door familieleden vermoord. Turkse kranten melden maandag dat vier verdachten zijn opgepakt; de vader van een meisje, twee ooms en een broer.

De meisjes waren 14, 15 en 17 jaar oud en kwamen uit de omgeving van Gebze, in het noordwesten van Turkije. De familie had ze als vermist opgegeven, hoewel bekend was dat ze waren omgebracht. Nadat de lichamen waren gevonden, kwam de verdenking bij de familie te liggen.

Politie neemt taxi's TCA in beslag

De politie in Amsterdam heeft zondagavond twee taxichauffeurs aangehouden en hun wagens in beslag genomen. Beide chauffeurs rijden voor de Taxicentrale Amsterdam (TCA).

Volgens een politiewoordvoerder waren er op het Leidse- en Rembrandtplein problemen tussen TCA-chauffeurs en hun concurrenten.

De laatste weken is het weer onrustig op de taxistandplaatsen. TCA-chauffeurs weren taxi's van TaxiDirekt van de standplaatsen, omdat deze centrale het taxiakkoord eind februari niet heeft ondertekend. Daarin is afgesproken dat chauffeurs van alle centrales toegang hebben tot de standplaatsen.

Britse nonnen in top van hitparade

Een album met gezangen uit een Brits nonnenklooster is een groot succes geworden. Binnen enkele weken zijn 45.000 exemplaren van de plaat Eternal light verkocht, waarmee deze op nummer twee staat in de klassieke hitparade in Groot-Brittannië.

De BBC meldt dat de zusters van de priorij van de Verrijzenis in Chelmsford hun liederen normaal gesproken alleen tijdens de gebedsdiensten zingen. Het is de eerste keer dat zij buiten de kapel van het klooster te beluisteren zijn.

De nonnen zullen het grootste deel van het opgebrachte geld schenken aan hun medezusters in Ruanda, Kongo en Brazilië. De rest gaat naar de plaatselijke kloostertuin. De zusters willen nieuwe paden aanleggen, zodat ouderen en mensen met een lichamelijke handicap er beter gebruik van kunnen maken.

Arrestatie Daragan Obrenovic

SFOR-troepen hebben zondag in Zvornik in het oosten van Bosnië-Herzegovina Daragan Obrenovic aangehouden. Hij wordt gezocht door het Joegoslavië-Tribunaal in verband met oorlogsmisdaden. Dat heeft de NAVO bekendgemaakt.

De Bosnische Serviër Obrenovic zou als commandant van een Servische brigade verantwoordelijk zijn voor de dood van duizenden Bosnische moslims tussen juli en november 1995 onder meer bij Srebrenica. Hij wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan volkerenmoord en misdaden tegen de menselijkheid.

De naam Obrenovic dook vorig jaar in verband met Srebrenica op tijdens het proces tegen generaal Krstic. Voor het tribunaal werd toen een bandje afgespeeld waarin Krstic opdracht geeft tot het vermoorden van Bosnische moslims in augustus 1995 na de val van Srebrenica. Hij geeft deze opdracht aan zijn ondergeschikte Dragan Obrenovic.

De Servische milities waren toen nog steeds in gevecht met gewapende moslims uit Srebrenica die waren gevlucht na de val van de enclave. Volgens Krstic is het bandje een vervalsing.

Meeste internetters zoeken naar auto's

'Auto' is de meest gebruikte zoekterm op internet. Dat meldt searchterms.com, een website die bijhoudt welke zoektermen het populairst zijn.

Ook reizen en vakantie scoren hoog; op de tweede plaats staat 'travel'. 'Sex', in het verleden met regelmaat op de toppositie te vinden, is gezakt naar nummer drie.

De zoektocht naar digitale zoekbestanden is wat afgenomen. 'MP3' is uit de top drie geduikeld naar de zevende plaats. De rest van de populairste tien termen betreffen onder meer spelletjes, eten en het weer.

Overigens bezetten aan seks gerelateerde termen zo'n vijftien plaatsen in de top 100 van Searchterms. Zo staat porno op de 21e plaats. Nog populairder, want tien plaatsen hoger, is gratis porno.

Hoewel in het verleden in de ranglijst vele namen van popsterren en actrices waren te vinden, zijn er nu nog maar drie over. De hoogste plaats is voor tieneridool Britney Spears (46), eerder nog in de top 10 te vinden. Niettemin wordt ze op ruime afstand gevolgd door pornoactrice Jenna Jameson (79) en zangeres en actrice Jennifer Lopez (98). Seksbom Pamela Anderson, eerder terug te vinden in zowel de onderste als de bovenste regionen van de lijst, is verdwenen uit deze editie.

Christijan Albers gaat testen bij Minardi

Atrimar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Aankomende week gaat het Nederlandse racetalent Christijan Albers testen met de bolide van Minardi. Afgelopen week heeft de coureur een stoeltje aangemeten gekregen en hij zal het nieuwe traction control gaan testen. Dit geeft Albers een klein deurtje om in volgende jaren een vast stoeltje te krijgen in de Formule 1.

"Elke ervaring die je opdoet is meegenomen, dit is een erg goede kans om te laten zien dat er in Nederland talent rondrijdt" volgens Albers in een telefoongesprek met Ruud ter Wijden vlak voor de start van de race in Imola.

Vier arrestaties na brand in Boeing

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie heeft 4 Israëliërs aangehouden in verband met de brand in een Boeing 767 gistermiddag op Schiphol. Het toestel was met 225 passagiers en 11 bemanningsleden op weg naar Tel Aviv, maar moest de start afbreken na brand aan boord.

Het vliegtuig reed met 100 kilometer per uur over de startbaan toen er een brandalarm in werking trad. Nadat in de toiletten brand was geconstateerd, ontstond ook achterin de machine rook.
De passagiers verlieten hals-over-kop het toestel, onder meer via glijbanen.
Bij de politie ontstond al direct het ernstige vermoeden van brandstichting.

Zanger Ramones overleden

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In een ziekenhuis in New York is zondag Joey Ramone (49), de zanger van de Amerikaanse punkband de Ramones, overleden aan kanker. Met hun rauwe en ongepolijste stijl vormden de Ramones de inspiratiebron voor veel punkgroepen in Europa, als The Clash en Sex Pistols.

Joey Ramone werd als Jeffrey Hyman in 1951 geboren in New York. Samen met drie vrienden richtte hij in 1974 de Ramones op. De band debuteerde in 1976 met een gelijknamige LP, die in twee dagen was opgenomen en slechts $6400 had gekost.

Hoe invloedrijk ook, de grote doorbraak bleef uit. Hun grootste hit hadden ze in ons land met Rock 'N' Roll High School.

Vreetkick van blowers verklaard

Wetenschappers hebben ontdekt dat lichaamseigen stoffen die lijken op marihuana, het hongergevoel stimuleren. De stoffen, endocannabinoiden, zijn een onderdeel van het complexe systeem waarmee onze hersenen regelen wanneer en hoeveel we eten.

Muizen die genetisch gemanipuleerd waren zodat ze geen receptoren voor de stoffen in de hersenen hadden, bleken minder te eten. Ook normale muizen die een stof hadden gekregen die de receptoren blokkeerde, aten minder dan anders.
De ontdekking verklaart waarom marihuana-gebruikers eetaanvallen krijgen en biedt mogelijkheden om op termijn overgewicht aan te pakken.

Rusland ontwikkelt kunstmatig brein

Russische onderzoekers zeggen erin geslaagd te zijn een kunstmatig brein te maken dat dezelfde intellectuele vermogens heeft als de hersenen van een mens.

Volgens het persbureau Interfax is bij de constructie van de 'neurocomputer' gebruik gemaakt van de recentste ontdekkingen op het gebied van neurofysiologie en neuromorfologie.
Onderzoeker Vitali Valtsov, informaticaspecialist, zegt dat er nu een echte 'denkmachine' is. Hij waarschuwt voor misbruik. "Deze machine moet worden opgevoed als een pasgeboren kind. Wij moeten er een vriend van maken en geen misdadiger of vijand".

Puff Daddy zonder rijbewijs

De Amerikaanse zanger en rapper Sean Combs, alias Puff Daddy, is zaterdag in Miami aangehouden omdat hij een motor bestuurde, terwijl zijn rijbewijs was vervallen.

De politie betrapte de 31-jarige superster op een autoweg langs de kust van Miami, waar een inhaalverbod geldt.
Puff Daddy werd niet achter de tralies gestopt, maar zal wel ontboden worden in de rechtszaal. Het is al de tweede keer in een week dat de man de verkeersregels overtreedt. Vorige dinsdag nog, werd hij in Golden Beach in Florida gearresteerd wegens overdreven snelheid en rijden zonder vervoersbewijs. Het ex-vriendje van Jennifer Lopez doet zijn reputatie als probleemmaker weer alle eer aan. In maart moest hij ook voor de rechtbank verschijnen wegens zijn vermeende betrokkenheid bij een schietpartij in een nachtclub in New York, waarbij drie gewonden vielen. Na uren beraadslagen door de jury werd hij uiteindelijk vrijgesproken.

Servais Knaven winnaar Parijs - Roubaix

Atrimar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 99e editie van de wielerklassieker Parijs - Roubaix over 254 kilometer is zondag gewonnen door de Nederlander Servais Knaven. De 30-jarige Gelderlander bekroonde een korte solo met de overwinning.
Met een kleine minuut achterstand eindigde de Belg Johan Museeuw op de tweede plaats. Wereldkampioen Romans Vainsteins eindigde als derde.

Knaven is de vijfde Nederlandse winnaar van de klassieker door de Hel van het Noorden. Peter Post (1964), Jan Janssen (1967), Jan Raas (1982) en Hennie Kuiper (1983) gingen hem voor.

De wedstrijd van zondag had een buitengewoon spectaculair verloop. In de dagen voorafgaande en op de wedstrijddag zelf hadden regen en hagel de 'Hel van het Noorden' modderig en glad gemaakt. Het koersbeeld wisselde voortdurend, tot kort voor de eindstreep waren er ontwikkelingen. Van de Nederlanders speelden Steven de Jongh (eerste deel), Leon van Bon (middenstuk) en vooral Servais Knaven (finale) hoofdrollen.

Na afloop kreeg Knaven op het ere schavot de klassieke trofee (een grote kassei op een sokkel) uitgereikt.

Dochter voor Prinses Marilene en prins Maurits

ChrisJX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Prinses Marilene en prins Maurits hebben zondagochtend kort na acht uur een dochter gekregen, die Anna heet.
Het meisje is thuis in Amsterdam geboren en weegt 3620 gram. Moeder en kind maken het uitstekend,meldt de RVD. Het meisje, dat geen titel krijgt, heet Anastasia Margriet Josephine van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven. Prinses Margriet en haar man waren op vakantie in Oostenrijk, maar vlogen meteen terug om hun eerste kleinkind te zien. Prins Maurits heeft de RVD laten weten dat hij en Marilene, met wie hij in mei 1998 trouwde, dolgelukkig zijn. Premier Kok heeft een gelukstelegram gestuurd.

Anastasia Margriet Josephine is het eerste officiële achterkleinkind van prinses Juliana en prins Bernhard.
Ze werden al overgrootouders door Carlos, de zoon van prinses Irene, die enige jaren geleden een buitenechtelijke zoon verwekte bij een Nederlandse vriendin.

Het is voor het eerst sinds een kleine twintig jaar dat er weer een baby bij de Oranjes zelf is. De laatste aanwinst was het jongste kind, een dochter, van prinses Christina op 8 oktober 1981.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.