Leagoo M7 - Dual-cam, Android 7, fingerprint....68 dollar

Het wordt steeds gekker in het land der Chinese smartphones. Nu is Leagoo gekomen met de M7, een budget toestel met interessante specificaties als je kijkt naar de prijs. Zelfs Android 7.0 is aanwezig op het toestel. 

leagooad-1 (Foto: Redactie)

Maar laten we eerst even ingaan op de specificaties, het gaat hier om een budget telefoon, dus houdt dat even in je achterhoofd. Aan de achterzijde een 8MP+5MP camera, selfiecam is 5MP. Het is een 5.5-inch HD scherm (720p dus). Verder nog een vingerafdruksensor, dual-led flash, 3000mAh accu met 5V1.5A quick-charge, Android 7.0 en dit alles draait op een MT6580A processor met 1GB werkgeheugen, 16GB opslag (uitbreidbaar via micrcoSD). 

leagooad-2 (Foto: Redactie)

leagooad-3 (Foto: Redactie)

Voor de camera heb je dus zowel de 8MP als de 5MP aan de achterzijde, om te zorgen voor betere foto's en waar Leagoo vooral op heeft ingezet zijn betere nachtopnames. De praktijk moet uitwijzen hoe dit echt zal presteren natuurlijk.

leagooad-6 (Foto: Redactie)

leagooad-7 (Foto: Redactie)

leagooad-8 (Foto: Redactie)

leagooad-5 (Foto: Redactie)

Dit alles is te krijgen tijdens de snap-deal voor 68 dollar, 10 dollar goedkoper dan de normale prijs dus. Leagoo heeft deze snap-up onder gebracht bij Gearbest met een limiet van 1000 stuks dus wees er snel bij hieerrrrrrrrr.