"De illegale injecties voor een dikkere kont moeten uit mijn achterwerk"

Blue, ook bekend als 'Barbie', is een voormalige danseres die reality-tv-persoonlijkheid is geworden. Blue wilde haar lichaam verbeteren, zodat ze er goed uit zou zien, meer geld zou verdienen en meer aandacht zou krijgen. Nu heeft haar lichaam haar meer dan 1 miljoen dollar opgeleverd.

Blue vertelt: "Ik hou ervan om elke dag mijn make-up op te doen, mijn haar te doen en het lichaam moet daarbij passen. Ik heb er altijd al uit willen zien als een Barbie-pop." En voegde eraan toe: "Ik ben geobsedeerd door plastische chirurgie. Ik heb al 200.000 dollar uitgegeven en ik ben niet van plan om te stoppen." Op haar lange lijst van ingrepen staan drie billenvergrotingen, een BBL, liposuctie en een buikwandcorrectie. Ze krijgt ook regelmatig fillers en botox. Sommige van haar ervaringen met plastische chirurgie waren echter niet zo positief.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze illegale injecties om een dikkere kont te krijgen, deze werden toegediend in een hotelkamer. Ze legde uit: "Toen ik voor het eerst de illegale injecties kreeg, was ik nerveus omdat dit niet was goedgekeurd door de FDA. Dit is geen dokter, ze vertellen ons dat het siliconen zijn, maar uiteindelijk weten we niet wat ze echt in onze kont spuiten. De bijwerkingen van mijn illegale injecties zijn dat er jaren later, een lichte verkleuring is ontstaan en dat ik pijn en tintelingen in mijn billen en bovenbenen voel. Ik ben bang dat als ik de injecties niet laat verwijderen, mijn billen en benen verder achteruit zullen gaan. Meer verkleuringen of ergere pijn." Blue wil jongeren nu voorlichten over de risico's van dit soort praktijken, "mijn boodschap aan meisjes die dezelfde procedure willen doen is: doe het niet, het is niet voor niets illegaal en het is het gewoon niet waard."