Top of Flop: Dimnikar

Ook vorige week kon de clip jullie niet echt bekoren: 23 van Blonde Redhead is een flop, dus. Razo vatte jullie oordeel nog het meest treffend samen: "Flop, raar gezeur."

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met Skuter, een Sloveense popband. Skuter bestaat uit drie personen: Samcy, Roberto en zangeres Katja. Het drietal had vorig jaar met "Na pomoc" al een klein hitje (5 miljoen views op YouTube). "Na pomoc" werd indertijd door jullie nog als een Flop afgeserveerd. Omdat ik talent graag een tweede kans geeft, volgt vandaag de herkansing. De nieuwste videoclip van Skuter is pas sinds afgelopen donderdag uit. Het nummer gaat over een jonge schoorsteenveger die nogal in de smaak valt bij de dames: "Dimnikar".

Ryoga vond het maar niks: "Tot ze gingen zingen wilde ik het nog bijna een top geven. Ik dacht dat die vrouw die zingt een gozer was qua stem. Wel jammer, de achtergrondsound is wel goed, maar ik zeg toch Flop."

Ik vind het (zeker na een paar biertjes) toch wel een tof nummer. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?