Interactieve reclame

Reclamecampagnes, elk bedrijf wil de mooiste en origineelste reclame maken, tegenwoordig wordt er flink gebruik gemaakt van de media.
Wat dacht je van Nokia-game, een spel op internet, waarbij je aanwijzingen kon vinden in de landelijke dagbladen en over de telefoon.
Maar ook wat onlangser, die gele kabouters die overal in Noord Europa opdoken en wat dacht je van de 'geheime' Marco en Marko van Heineken, die wij van de Webog hebben ontmaskerd!

Spleasure submitte de volgende twee campagnes,

Altijd al filmster willen worden? In deze interactieve flash 'reclame' word je omgetoverd tot hollywood ster! Je naam komt oa. te staan in de Walk of Fame, meer verklap ik niet!

De autofabrikant Opel heeft onlangs de volgende campagne gelanceerd. In de reclame van prepareyourhair.nl word je verzocht je haar goed te doen, voor de supersnelle Opel Astra TwinTop, maar dat gaat niet via je beeldscherm, nee; je wordt gratis opgebeld door de Opel-dokter! Vul dus je juist 06-nr in! De campagne is overigens volledig in orde met onze privacy wetgeving. Ik heb het zelf met mijn nummer getest en mijn haar zit goed!

Van mij mogen meer bedrijven dit soort reclames lanceren!