Carmen Electra

Carmen Electra (geboren op 20 April 1972) is een Amerikaans model, TV-persoonlijkheid, actrice en zangeres. Ze is geboren in Cincinnati te Ohio. Haar geboortenaam is Tara Leigh Patrick.

In 1992 verhuisde Carmen naar Los Angels en ontmoette daar de zanger Prince. Kort daarna heeft ze een platencontract getekend bij de platenmaatschappij van Prince. Haar zangcarrière duurde echter niet langs en ze was ook niet succesvol.

In 1995 is Carmen begonnen met het presenteren van TV-programma's. In Mei 1996 verscheen ze voor de eerste keer in een mannenblad, namelijk de Playboy. Door deze fotoreportage werd ze een gewild persoon voor de TV en zo belandde ze dan ook uiteindelijk in Baywatch.

Carmen is daarnaast ook in verschillende films te zien geweest waaronder Scary Movie.

Het huwelijk met Dennis Rodman was een stoplicht, dan was het weer 'aan' en dan was het weer eens 'uit'. Nu heeft ze de liefde gevonden bij Dave Navarro.

De maten van Carmen zien er als volgt uit: De borsten: 90 cm, het middel: 54 cm en de heupen zijn 86 cm. De lezers van FHM hebben in 2004 haar kont uitgeroepen tot "The best looking bottom in show business".