De Frontpage zoekt nieuwe crew!

wervingscampagne december 2016

Hé jij! Ja, jij daar. Jij in die luie stoel op je zolderkamer. Of jij, de social media-nerd die met z’n neus op de feiten zit als er iets gebeurt. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om nieuws te schrijven voor een groot publiek. Je kunt het gewoon vanuit je luie stoel doen, je hoeft de deur er niet voor uit. Of juist wel, als je graag het nieuws opzoekt natuurlijk.

Wat we vooral leuke inhoud vinden zijn de opmerkelijke berichten die je niet snel in de reguliere media tegen komt, of die niet wijdverspreid zijn, maar ook zaken die trending zijn of anderszins aandacht genereren kunnen wij natuurlijk aan onze users voorschotelen. Alles om FOK! leuker te maken voor de lezers.

FOK! bestaat nu sinds 1999 en draait al die jaren volledig op vrijwilligers die FOK! leuk vinden, het leuk vinden om FOK! nóg leuker te maken en het tof vinden om dingen te schrijven. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een leuker FOK!? Dan kan dat!

En hoewel je rustig op je (zolder)kamer kunt blijven zitten, vragen we natuurlijk wel enige activiteit van je. Dat crewtagje is iets waar je trots op mag zijn, maar waar je wel iets voor moet doen natuurlijk. Het schrijven en plaatsen van leuk, bizar, vreemd, opmerkelijk en wereldnieuws is je hoofdtaak. Daarnaast verwachten we dat je gezellig meepost in de crewfora. 

Vind je het leuk om te surfen op internet op zoek naar de meest bizarre nieuwtjes? Of denk jij Djeez te kunnen evenaren? Meld je dan vooral aan als nieuwsposter. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een neus voor apart nieuws.

Leeftijd, geslacht, locatie, politieke kleur, huidskleur, haarstijl, opleiding, baan en dergelijke zijn allemaal totaal niet van belang. Wel is het natuurlijk handig als je (redelijk) foutloos kunt schrijven. En hoewel we je geen salaris kunnen bieden kun je wel je hobby gebruiken om FOK! nóg leuker te maken. Voor jezelf én je medeFOK!kers!

Heb je interesse?  Stuur dan een e-mail en deel jouw nieuws met anderen! Niet mokken, lekker FOK!ken!