Win The Walking Dead

Op 10 mei brengt Easy Interactive de prijswinnende en spectaculaire zombiegame The Walking Dead, winnaar van meer dan tachtig 'Game of the Year'-awards, waaronder de prestigieuze Video Game Awards, in de Benelux uit op PlayStation 3, Xbox 360 en pc. The Walking Dead speelt zich af in het universum van Robert Kirkmans gelijknamige bekroonde comicreeks. Ervaar nu zelf de verschrikkingen van de Zombie Apocalyps en voel de ijzingwekkende spanning als je probeert te overleven in een wereld, die verandert door alle keuzes die jij maakt. The Walking Dead is een absolute must-have voor fans van de comicreeks en tv-serie!

In deze spannende zombiegame speel je de rol van een nieuw personage, Lee Everett, een veroordeelde crimineel, die een tweede kans heeft gekregen. In deze wereld, waar lijken weer terugkeren naar de wereld van de levenden, brengt de bescherming van een meisje hem wellicht de verlossing die hij nodig heeft. Jouw taak is om te overleven in een wereld vol zombies, waar de middelen schaars zijn en andere mensen net zo'n groot gevaar vormen als de zombies, waarvoor ze op de vlucht zijn. Elke beslissing die je neemt, geeft het verhaal een andere wending. De game bestaat uit vijf aparte delen, waarin je op onderzoek moet gaan, problemen moet oplossen en een constant gevecht moet blijven leveren met de zombies.

FOK!games mag drie exemplaren van The Walking Dead weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Hier klikken en antwoord geven op de volgende vraag: Hoe heet het meisje dat Lee Everett onder zijn hoede neemt? De prijsvraag loopt tot 10 mei. Daarna worden de winnaars benaderd via hun opgegeven e-mailadres om aan te geven voor welk platform zij de game willen. Succes!