FOK! zoekt nieuwsfreaks!

Icoon Sitenews - Join the crewHeb je een goede taalbeheersing en lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die per dag door tienduizenden unieke gebruikers gelezen wordt? Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden? Lees dan zeker even verder! We zijn namelijk weer op zoek naar enthousiastelingen voor het nieuwsgedeelte van de FOK!frontpage.

We zoeken mensen voor alle nieuwscategorieŽn. Het nieuws dat je gaat plaatsen kun je zelf opzoeken op internet, maar je kunt ook gebruik maken van de ingestuurde berichten door onze gebruikers. Dit zijn er dagelijks een hele hoop, dus om nieuws hoef je wat dat betreft nooit verlegen te zitten.

Lijkt het jou leuk om mee te werken en denk je dat je geschikt bent, stuur dan voor zondag 25 juni om 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, het soort nieuws dat je wilt plaatsen, de uren van de dag dat je beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten herschreven moeten worden).

Namens de FOK! FP-crew,
steenz en Veerboot (Eindredactie FOK!frontpage Nieuws)