Gezocht: Filmreviewer(s)

FOK! bestaat zoals jullie weten uit een groeiende club vrijwilligers. We krijgen steeds meer bezoekers en daarmee ook steeds meer "materiaal" om te reviewen. Soms zelfs zoveel materiaal, dat we nieuwe mensen nodig hebben om alles te kunnen reviewen. Dit is het geval bij filmreviews en we zoeken dan ook enthousiaste filmfanaten die deel willen uitmaken van FOK!

Wat zijn de taken van een reviewer?
Een reviewer gaat regelmatig (minimaal 2x per maand) naar een persvoorstelling en schrijft daarna binnen vrij korte tijd een review. Een reviewer beschikt daarnaast over goede kennis van de Nederlandse taal. Let hierbij op dat de persvoorstellingen overdag plaatsvinden en voornamelijk in Amsterdam!

Solliciteren?
Dat kan! Stuur een mailtje naar MrSubtle met je naam, usernaam en een argumentering waarom we jou als reviewer zouden moeten aannemen.

En dan?
Nadat de sollicitatiemails zijn verzameld zul je worden gevraagd binnen redelijk korte termijn een proefreview te schrijven. De FP-Crew zal alle sollicitatiemailtjes gezamenlijk doornemen, alle ingezonden stukken doorlezen en daaruit een reviewer kiezen die per mail op de hoogte zal worden gesteld. Afgewezen kandidaten krijgen uiteraard ook een mailtje.

Moet ik al een actief poster zijn op FOK! om te solliciteren?
Nee, dat is zeker geen vereiste. Elke sollicitatie wordt bekeken en een username kan je altijd nog registreren.

Wat schuift dat?
Helemaal niets, omdat FOK! gerund wordt door vrijwilligers. Je geniet wel alle respect en faam van het gehele team (inmiddels al een heel wat elftallen groot) en je krijgt de kans mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de FrontPage. Tevens krijg je de kans om gratis films te bezoeken al voor deze in de bioscoop vertoond worden. En, last but not least, jouw stukjes kunnen worden gelezen door ruim 30.000 unieke bezoekers per dag.

Wat is de inzendtermijn?
De inschrijfdatum is tot en met donderdag 10 april 24.00 uur.

Succes!