Like a Dragon: Infinite Wealth uitgebreid in beeld

Sega en ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio hebben de afgelopen dagen veel gameplay van Like a Dragon: Infinite Wealth getoond. Het gaat hier om deel acht van de serie en de tweede game met Ichiban in de hoofdrol.

In Infinite Wealth is Ichiban Kasuga op bezoek in Hawai om zijn moeder op te sporen, maar al snel raakt hij verzeild in een groter complot. Hij krijgt daarbij hulp van niemand minder dan Kazuma Kiryu, die nu dus terugkeert in een bijrol. Infinite Wealth maakt net als deel zeven gebruik van een turn-based RPG vechtsysteem.

Je kunt hieronder een livestream kijken waarin Sega-medewerkers een uur lang de game spelen. Je kunt straks zelf dit stukje van de game spelen, want het is onderdeel van de demo die bij het aankomende Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name wordt geleverd. Sega heeft daarnaast nog een trailer vrijgegeven die de Happy Resort DonDoko Island-modus toont. In deze modus, die apart van het verhaal staat, kun je een hoop minigames doen en bijvoorbeeld ook gebruikmaken van een dating app.

Like a Dragon: Infinite Wealth komt op 26 januari uit voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.