Bethesda werkt aan remasters van o.a. Oblivion en Fallout 3 blijkt uit uitgelekte documenten

Bethesda Game Studios werkt waarschijnlijk aan remasters van The Elder Scrolls 4: Oblivion en Fallout 3 Waarschijnlijk wordt er ook al aan Dishonored 3 Gewerkt. Dit blijkt uit uitgelekte documenten van ZeniMax uit 2020. De documenten zijn uitgelekt door de rechtzaak FTC v. Microsoft.

In de onderstaande tabel is te lezen dat bij de uitgever ZeniMax nog behoorlijk wat op de planken ligt. Houd er wel rekening mee dat dit document inmiddels uit 2020 komt en het schema naar alle waarschijnlijkheid behoorlijk verschoven is. zo had Starfield al in 2021 uit moeten komen en de Oblivion Remaster in 2022

Zenimax uitgave Tabel 2020
Zenimax uitgave Tabel uit 2020

Verder valt er te lezen dater onder andere wordt gewerkt aan een Indiana Jones game en een nieuwe Doom. Project Kestrel en Platinum zijn naar alle waarschijnlijkheid nieuwe IP's die nog niet zijn aangekondigd. Verder is het bekend dat er aan een aantal mobile games gewerkt wordt. Dit zijn Project Ubu en Project Wanderer.

Deze en nog een aantal andere documenten zijn uitgelekt via de FTC v. Microsoft rechtzaak. De documenten zijn per ongeluk als bewijsmateriaal geupload. Een Forumlid van ResetEra heeft de documenten gevonden en vanochtend verder verspreid.