Uitslag Go Ahead Eagles - PSV

PSV is na twee speelrondes in de eredivisie nog foutloos. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij was zaterdagavond met 2-5 te sterk voor Go Ahead Eagles.

Na drie minuten spelen opende Luuk de Jong al de score in Deventer. Na een klein kwartier spelen kwam Go Ahead verrassend langszij via een treffer van Isac Lidberg en begon steeds beter in de wedstrijd te komen tot Mats Deijl na een harde overtreding met rood van het veld gestuurd. In de extra tijd van de eerste helft profiteerde PSV daarvan. Eerst zette Xavi Simons PSV weer op voorsprong, waarna Armando Obispo.

In de tweede helft was Simons opnieuw trefzeker voor de Eindhovenaren, waarna Oliver Edvardsen wat terugdeed namens Go Ahead. Joey Veerman bepaalde in de slotfase de eindstand.

Dankzij de overwinning gaat PSV met zes punten uit twee wedstrijden voorlopig aan kop in de Eredivisie. Go Ahead wacht nog op het eerste punt dit seizoen.