Radiozender Arrow Bluesbox weigert Johan Derksen te laten vallen

De bijna overal ontslagen Johan Derksen verdwijnt hoogstwaarschijnlijk niet volledig van het publieke toneel. Bij de online-radiozender Arrow Bluesbox Radio mag de door velen verguisde analist driemaal per week zijn radioshow blijven presenteren, zo laat eigenaar Adrian Ossendrijver aan deze site weten. "Mensen als Johan Derksen moeten we blijven koesteren."

Arrow Bluesbox Radio kan je luisteren via de website; arrow bluesrock.nl maar ook via DAB in de Randstad en Regio Eindhoven. Het programma van Johan Derksen wordt elke zaterdag van 21:00 tot 24:00 uitgezonden. Donderdag- en vrijdagavond van 23.00 -24.00 is hij ook op de zender te beluisteren. 

In Muziek voor Volwassenen draait Johan Derksen muziek naar zijn smaak: Country, Americana, Soul, Nederpop en natuurlijk een flinke dosis Blues.

Johan draai uit eigen kast en probeert de luisteraars kennis te laten maken met muziek die ze doorgaans nooit op de radio horen, muziek die soms nostalgische gevoelens oproept, muziek ook voor sentimentelen oudere jongeren en fijnproevers.