Reis naar de Sunken City in nieuwe uitbreiding Hearthstone

Blizzard heeft de nieuwste uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd. Voyage to the Sunken City, zoals de uitbreiding heet, brengt ons naar de, nou ja, Sunken City. En dat betekent een paar dingen, maar voornamelijk: Naga.

De uitbreiding komt met 135 nieuwe kaarten. Naga zijn een nieuw minion type dat zich vooral bezighoudt met interacties met spells. Daarnaast zijn er twee nieuwe keywords: Colossal en Dredge. Colossal is een keyword dat zich spreidt over meerdere minions. Wanneer een minion met Colossal het speelbord bereikt, worden er extra eenheden opgeroepen die de hoofdminion versterken.

Dredge daarentegen stelt je in staat om om één van de drie onderste kaarten in je deck bovenop te plaatsen. De uitbreiding komt met kaarten die sterke, unieke kaarten onderaan je deck kunnen plaatsen. Dredge is hiervoor natuurlijk het ideale keyword voor om value uit te halen.

Ook komen er nieuwe zaken naar Battlegrounds en Mercenaries. Alles dat tot nu toe bekend is kun je hier terugvinden. De aankondigingstrailer vind je hieronder.