FOK! Wat een weer: regenachtig

herfstbanner

Vandaag overheerst de bewolking en hier en daar (mot)regent het soms. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind is zuidelijk en zwak tot matig. In de loop van de dag draait de wind van het noorden uit naar noordoost en wordt langs de noordkust matig tot vrij krachtig.

Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook enkele opklaringen waarin mist kan ontstaan. Het blijft overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in opklaringen tot +2°C langs de kust. Lokaal kan het glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. De wind wordt zwak en veranderlijk.

Maandag overdag is het overwegend bewolkt en droog. In de avond gaat het van het westen uit regenen, maar er valt dan ook enige tijd natte sneeuw. De maximumtemperatuur ligt rond ca. 3°C. De wind wordt zuidwestelijk en neemt toe tot matig. Langs de wordt de wind (vrij) krachtig, in de avond mogelijk hard. (Bron: KNMI)


Charged heeft even een oud foto opgetakeld. Oudere tijden met echte auto’s. En sneeuw. (Foto: Charged)
Charged heeft even een oud foto opgetakeld. Oudere tijden met echte auto’s. En sneeuw. (Foto: Charged)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.