FOK! Wat een weer: het moet maar.

herfstbanner

Dag mensen!

Ik kan eigenliijk precies vertellen wat ik gisteren ook al vertelde. Het ging allemaal zoals het in de kaarten stond geschreven. Vooruit. De neerslag had ik wat overschat. Er viel wel iets, maar méér dan 0,5 tot 1 mm ben ik nergens tegen gekomen. Ander klein pluspuntje was dat de zon toch niet helemaal verstek liet gaan tussen alle bewolking door. De wind maakte het wel onaangenaam. 

Voor de rest verwijs ik jullie gaarne naar het weerbericht van gisteren. Daar is voor de komende dagen helemaal niets in veranderd. Jullie mogen dit keer even de moeite doen om even naar beneden te scrollen, want als ik ergens een hekel aan heb, dan is het om twee keer hetzelfde te moeten vertelllen.  

Héél in de verte zijn er aanwijzingen dat er eindelijk echt wat wisselvalliger weer aan gaat komen, maar dat is nog veel te ver weg.

De komende 2 a 3 dagen zijn gewoon prima tot erg aangenaam zelfs.   

Tot van de week!  

 

 Regen87 (Foto: Stephan5)
Wat heb ik hier weer eens zin in. Dit was alweer ruim twee maanden geleden. En toen moest ik verdikkeme nog naar IJmuiden toe. Thuis viel niets. Zo droevig is het dus hier. (Foto: Stephan5)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.