FOK! Wat een weer: we doen het er maar mee

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo, hier de vakantieman!

Het is saai de laatste dagen. Vanmiddag leek er dan toch een klein maar flink buitje te komen maar helaas. Droog en overwegend bewolkt was het.

En eigenlijk is het vandaag net zo. Ik ben dan ook niet de weerman die alle dagen in de kaarten zit. Maar wees niet getreurd, morgen is de echte weerman aan de beurt! 

Met name in het midden en zuid(oost)en zijn er brede opklaringen, in de rest van het land zijn ook enkele wolkenvelden aanwezig. In de opklaringen komt op een aantal plaatsen mist voor, die lokaal verkeersbelemmerend kan zijn. De mist lost later in de ochtend op, maar gaat hier en daar eerst over in laaghangende bewolking. In de middag ontstaan er stapelwolken, maar het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 19°C in het noorden tot ca. 22°C in het zuiden. De wind is aanvankelijk variabel en wordt in de loop van de dag zwak, langs de kust matig, uit een oost- tot noordoostelijke richting.

Komende nacht zijn er brede opklaringen, plaatselijk wordt het nevelig. De minima lopen uiteen van 14°C langs de kust tot 11°C verder landinwaarts, bij een zwakke tot matige oostenwind.

Morgen overdag zijn er in het zuiden en westen flinke zonnige perioden, in het noorden en oosten trekken er ook wolkenvelden binnen vanuit Duitsland. Het blijft wel droog. De maxima lopen uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De oostenwind is zwak, in het noorden matig en in het Waddengebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Een fijne avond gewenst allen!

 

Net als vorige week was het vandaag ook best grijs, ook op de Mookerheide (Foto: Kroezel)
Net als een tijdje terug was het vandaag ook best grijs, ook op de Mookerheide destijds (Foto: Kroezel)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.