Pc-features van Back 4 Blood uitgelicht

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer getoond met daarin de features voor pc uitgelicht. De game ondersteunt 4K-resolutie, onbeperkte framerate, Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling), ondersteuning voor ultrabrede en multi-monitors, cross-play en verschillende andere grafische en visuele kwaliteitsopties.

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de Left 4 Dead-reeks. Het verhaal van de game speelt zich af na een catastrofale uitbraak, waarin het overgrote deel van de mensheid is gedood of besmet is geraakt door de Devil Worm-parasiet. Een groep van apocalyps-veteranen hebben zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette bevolking en de wereld te redden.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Microsoft Store, Steam en Epic Games Store. Pre-orders ontvangen toegang tot de early access van de open bèta van 5 tot 9 augustus, samen met een bonus Fort Hope Elite-wapenskinpakket.