Flying Wild Hog kondigt Space Punks aan

De Poolse gamestudio Flying Wild Hog heeft vandaag details vrijgegeven van hun nieuwste game Space Punks, de eerste titel die onderdeel uitmaakt van het Jagex Partners-programma. In Space Punks krijgen spelers de kans om zich een weg naar roem, glorie en rijkdom te banen door lucratieve contracten aan te nemen in de verste uithoeken van het sterrenstelsel. 

Space Punks is een top-down lootershooter en speelt zich af in een sciencefiction-omgeving. Spelers kiezen tussen personages en werken in teams van maximaal vier spelers samen om hun vuurkracht te versterken. Ze hebben toegang tot een eindeloos arsenaal aan wapens, granaten en gadgets om vijanden om te leggen en het sterrenstelsel een poepie laten ruiken.

Spelers die tijdens de closed bèta een Founder's Pack kopen vanaf €23,99, ontvangen een aantal exclusieve cosmetische beloningen die ze helpen uitblinken op het slagveld en de Battle Pass voor seizoen 1. De closed bèta van Space Punks is vanaf 14 juli te downloaden voor pc. De open bèta staat gepland voor winter 2021 en de release op consoles voor 2022.