FOK! Wat een weer: droog en zonnig, morgen warm

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is zonnig en de middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Waddeneilanden tot lokaal 25°C in het zuidwesten. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit richtingen tussen west en noord. In de avond wordt de wind veranderlijk.

Komende nacht is het helder en koelt het af naar 8°C plaatselijk in het noorden en ca. 15°C aan zee. De wind wordt zuidelijk en is overwegend zwak, in de loop van de nacht wordt de wind in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer matig.

Maandag overdag schijnt de zon uitbundig, later drijft er in het noorden ook af en toe wat bewolking over. Het blijft droog. In de kustgebieden wordt het 20 tot 24°C, elders wordt het zomers warm met lokaal 29°C in het zuidoosten. De zwakke tot matige wind is eerst zuidelijk, wordt west in de middag en noord in de avond. (Bron: KNMI)

De voetje omhoog na een dag thuiswerken onder de blauwe lucht (Foto: Charged)
De voetjes omhoog na een dag thuiswerken onder de blauwe lucht (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.