Farming Simulator 22 aangekondigd

Farming Simulator 22 komt in het vierde kwartaal van 2021 naar pc, PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Mac en Stadia.

In Farming Simulator 22 zijn er nieuwe gewassen, nieuwe maps, nieuwe machines, nieuwe merken en nog heel veel meer. Op twee nieuwe maps plus een bijgewerkte alpine Erlengrat-map wordt de nadruk gelegd op de invloed van de seizoenen op verschillende soorten landbouwactiviteiten. Binnenkort worden cycli en andere nieuwe features aangekondigd. 

De game bevat meer dan 400 machines en gereedschappen van meer dan 100 authentieke landbouwmerken, inclusief nieuwe categorieën. Tegelijkertijd wordt het zelfs voor nieuwkomers heel makkelijk om te beginnen aan een carrière in de landbouw, veeteelt (inclusief schattigere dieren) of bosbouw. Spelers kunnen hun boerenbestaan solo opbouwen, of samen met maximaal 8 spelers tegelijk op consoles en met 16 spelers op pc, Mac en Stadia.

Farming Simulator 22 is gebaseerd op de GIANTS Engine 9 en bevat veel technische verbeteringen, zoals realistischer AI-gedrag en gedetailleerde werelden. Dankzij die werelden kunnen spelers nog meer opgaan in het virtuele landbouwleven. Zo klinken de motorgeluiden van tractoren bijvoorbeeld realistischer door akoestische weergave van verschillende versnellingen en weerkaatsing.

Dankzij DirectX 12-ondersteuning op Windows, texture-streaming, multi-threading-optimalisatie, occlusion culling, tijdelijke anti-aliasing en andere optimalisaties, presteert de nieuwste Farming Simulator beter op alle systemen en legt de game een basis voor nog complexere mod-aanpassingen die nieuwe content opleveren.