FOK! Wat een weer: een prachtweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag is het vrij zonnig, alleen in het noord(west)en komen er met name in de ochtend wolkenvelden voor. Met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 15°C in het noorden tot 20°C plaatselijk in het zuidoosten wordt het bijzonder zacht. De zuidelijke wind is overwegend matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig.

In de nacht naar donderdag is het helder met alleen dunne sluierbewolking. Het koelt af naar ongeveer 9°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig.

Donderdag begint zonnig, maar in de loop van de middag komen er van het westen uit steeds meer wolkenvelden. Donderdagavond is het overwegend bewolkt en in het zuidoosten gaat het af en toe regenen. Aan de kust ligt de maximumtemperatuur rond 12°C terwijl het in het zuidoosten nog 17°C wordt. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

 

Zonsondergang in Wormerveer (Foto: DJMO)
Zonsondergang in Wormerveer (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.