Ariana Grande stuurt cadeaus naar ziekenhuizen

Ariana Grande en haar verloofde Dalton Gomez hebben honderden patiënten in een ziekenhuis in Los Angeles en twee ziekenhuizen in Manchester verrast met kerstcadeautjes. De beide ziekenhuizen ontvingen een flinke hoeveelheid pakjes met een kaart van de zangeres. De 27-jarige stuurde cadeaus en Amazon-vouchers.

In 2017 bracht een terrorist tijdens een concert van Ariana Grande een bom in het publiek tot ontploffing. Daarbij kwamen 22 mensen om het leven en vielen daarnaast nog meer dan 500 gewonden.

Ouders met kinderen op de neonatale intensive care van de ziekenhuizen werden deze week ook getrakteerd op cadeautjes. De ouders ontvingen onder meer dekens, gezichtscrèmes en lotions.

Op de bijgevoegde, handgeschreven kaartjes stond de kerstgroet 'Fijne feestdagen! Liefs, Ariana Grande en Dalton Gomez'.

Het ziekenhuis in Los Angeles deelde op Instagram een aantal foto’s van kinderen die de pakjes in ontvangst namen. Op een kaartje dat erbij zat had het koppel een kerstwens geschreven. ‘Fijne feestdagen! Liefs, Ariana Grande en Dalton Gomez’, stond erop.