Hillary Clinton: 'Ik ben in wieg gelegd om coronacrisis te bestrijden'

Hillary Clinton, die we allemaal nog kennen als de vrouw van schuinmarcheerder en voormalig president van de Verenigde Staten Bill Clinton, laat vlak voor de Amerikaanse verkiezingen weer van zich horen.


Hillary Clinton (Foto: Andrew Burton/Getty Images)

De vrouw die tijdens de verkiezingen in 2016 op fenomenale wijze verloor van haar opponent, huidig president Donald Trump, werd geïnterviewd voor de podcast van Kara Swisher voor The New York Times.

Clinton, die gewoon een eigen Wikipedia-pagina heeft met al haar controverses, meldt verder dat ze denkt dat een vrouwelijke president de coronapandemie beter zou hebben aangepakt. "Ik twijfel er niet aan, vooral als ik het was. Ik twijfel niet. Ik bedoel, ik ben daarvoor geboren", zo klinkt het enigszins megalomaan.

'De vrouw van' liet verder nog doorschemeren dat ze het nog steeds niet kan hebben dat Trump op 'haar plek' in The Oval Office zit. Four more years zou haar dan ook doodziek maken. "Ik word letterlijk misselijk van de gedachte dat we nog vier jaar van dit misbruik en de vernietiging van onze instellingen zullen hebben."

Humor
Ruim een week voor de verkiezingen op 3 november wordt Clinton nogmaals herinnerd aan haar hilarische tweet uit 2016, waarin ze zichzelf feliciteert met haar verjaardag. "Fijne verjaardag, toekomstige president", zo tweette zij een paar dagen voor de verkiezingen. Een enorme misrekening die inmiddels door de geschiedenis is ingehaald.

Een geschiedenis waar Twitter haar graag aan blijft herinneren: