FOK! Wat een weer: droger

De bewolking overheerst op veel plaatsen, maar er is vandaag ook af ten toe ruimte voor de zon. Het blijft op veel plaatsen droog, hoewel een enkele lichte bui niets uitgesloten. Met een maximumtemperatuur rond 19°C is het aan de koele kant voor de tijd van het jaar. De noordwestelijke wind is zwak in het zuiden en matig in het noorden.

Komende nacht is er een mix van wolkenvelden en opklaringen. Waar het langduriger opklaart kan een enkele mistbank ontstaan. In de kustgebieden komt nog een lichte bui voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C plaatselijk landinwaarts tot 12°C aan zee. De wind is zwak en veranderlijk, in het noordelijk kustgebied is de wind matig uit westelijke richtingen.

Dinsdag overdag schijnt de zon af en toe en komt er met name in het noorden een enkele bui voor. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen, in het zuiden is de wind overwegend noordelijk. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

In de buurt van Vlissingen (Foto: Zara)
In de buurt van Vlissingen (Foto: Zara)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.