Misbruiker 300+ kinderen pleegt zelfmoord in cel IndonesiŽ

Treurig nieuws voor de liefhebbers van mensen die zeker enkele honderden kinderen hebben misbruikt, nét iets minder treurig nieuws voor de mensen die niet zo'n fan zijn van zulke figuren: Francois Camille Abello heeft de wereld van hem af geholpen door zichzelf om het leven te brengen.

De 65-jarige gepensioneerde Fransman werd vorige maand opgepakt in een hotel in de Indonesische hoofdstad Jakarta, waar hij volgens de politie in de aanwezigheid van twee minderjarige meisjes verkeerde. Op zijn computer werd materiaal gevonden waarop te zien was dat hij seksuele handelingen verrichtte met meer dan driehonderd kinderen, grofweg tussen de tien en zeventien jaar oud.

Volgens de politie richtte hij zich vooral op dakloze kinderen op straat, die hij geld aanbood om ze in zijn hotelkamer te fotograferen. Vervolgens ging hij een heel stuk verder, en degenen die weigerden werden in elkaar geslagen. Wat zijn straf zou worden was nog niet duidelijk, maar chemische castratie zat er dik in en verder was het een keuze tussen levenslang of het vuurpeloton.

Afgelopen week werd Abello met gebroken nek gevonden in zijn cel, volgens de politie nadat hij zichzelf met een stroomkabel op had gehangen. Men probeerde hem nog in leven te houden, maar dat lukte niet en nu is hij dood. Helaas, pindakaas.