Halloween-sequels en Candyman verschoven door Universal

De films Candyman en Halloween Kills die beiden dit jaar zouden verschijnen, zijn vanwege het coronavirus door Universal Pictures verschoven naar een andere datum. Dit laat Variety vandaag weten.

Horrorfilm en remake/reboot Candyman stond in Amerika gepland op 25 september, maar is nu verschoven naar 16 oktober. Fans van Michael Myers moeten langer wachten op zijn terugkeer: Halloween Kills gaat van oktober 2020 naar oktober 2021. Het derde en laatste deel van de nieuwe trilogie genaamd Halloween Ends schuift ook een jaar op en is nu te zien in oktober 2022. Een film die sinds mei van dit jaar in het archief is gezet door Universal is de nieuwe Purge-film met de titel The Forever Purge. Vandaag is bekendgemaakt dat deze film nu op 9 juli 2021 in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.

Als klein goedmakertje heeft Universal wel aangegeven dat Halloween Kills een IMAX-behandeling gaat krijgen. Dit laatste heeft producer en oorspronkelijke maker van Halloween John Carpenter via Twitter laten weten: