Teaser trailer voor The Boys 2

Voor het nieuwe seizoen van de Amazon-serie The Boys is vandaag, nadat er al korte previews online waren geplaatst, een nieuwe trailer verschenen.

In het nog heftigere en krankzinnige tweede seizoen zijn The Boys op de vlucht voor de wet. Ze worden opgejaagd door de Supes en proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, dit alles gebeurt terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Tegelijkertijd moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven innemen, want Homelander (Antony Starr) wil de  volledige de macht overnemen. Zijn macht wordt echter bedreigd door de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy en nieuwe Supe, die een eigen agenda heeft. Daarbovenop komt nog dat de Supervillain-dreiging die in het middelpunt van de belangstelling staat en zorgt voor onrust terwijl Vought probeert te profiteren van de paniek in het land.

En mocht je de eerdere previews gemist hebben, hier zijn ze nog een keer:

De eerste drie afleveringen van het tweede seizoen gaan vrijdag 4 september 2020 in première op Prime Video. Nieuwe afleveringen zullen elke volgende vrijdag beschikbaar zijn, met als hoogtepunt een epische seizoensfinale op 9 oktober. Seizoen 1 is natuurlijk nu nog steeds te zien.

Is de serie nog nieuw voor je? Check dan nog even het interview dat FOK! vorig jaar had met castleden Karl Urban en Jack Quaid en producer Erik Kripke.