Fast & Furious Crossroads komt in augustus

Fast & Furious Crossroads zou oorspronkelijk eerder deze maand uit moeten komen, maar vanwege de coronacrisis is de film, en daarmee ook de game, uitgesteld. Nu maakt Codemasters bekend dat Crossroads alsnog 7 augustus uitkomt.

Om dat te vieren wordt ook voor het eerst gameplay onthuld. Aangezien de game uitkomt op PlayStation 4, Xbox One en pc, is de gameplay... apart te noemen. Nog een leuk detail: de ontwikkelaar van de game is Slightly Mad Studios, dezelfde studio verantwoordelijk voor de simulatiereeks Project CARS.

De helden waarmee liefhebbers van de filmreeks mee bekend zijn zullen ook in Crossroads hun opwachting maken. Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson hebben hun stem verleend en creëren een 'authentieke' verhaallijn met stunts, gadgets en natuurlijk snelle auto's. De speler zal over de hele wereld reizen gedurende deze epische tocht. Naast de singleplayer story mode zal de game ook nog eens multiplayer bevatten. Klinkt allemaal veelbelovend, toch? Bekijk de gameplaytrailer hieronder.