EA Sports kondigt Madden NFL 21 aan voor Xbox Series X

Electronic Arts liet Super Bowl MVP en Madden NFL 20-coveratleet Patrick Mahomes Madden melden dat NFL 21 naar Xbox Series X komt. Daarbij deden ze de belofte dat spelers next-gen zullen merken wanneer de console wordt gelanceerd.

EA Sports en Microsoft hebben ook een programma aangekondigd voor spelers die Madden NFL 21 op Xbox One kopen om zonder extra kosten te upgraden naar Xbox Series X, zodat spelers de game niet twee keer hoeven te kopen. Om daarvan gebruik te maken, moeten spelers Madden NFL 21 op Xbox One kopen voor 31 december 2020 en upgraden naar Xbox Series X vóór 31 maart 2021.

"De ontwikkelingsteams van EA streven altijd naar nieuwe manieren om op opwindende manieren gebruik te maken van nieuwe technologie die hun fans ten goede komt en we zijn erg blij met het werk dat ze hebben gedaan om Madden NFL 21 voor Xbox Series X te optimaliseren", aldus Sarah Bond, Head van Xbox-partnerschappen en bedrijfsontwikkeling. "We zijn verheugd partners te zijn bij het inluiden van de volgende generatie gaming."

EA Sports laat weten meer nieuws te hebben over de volgende generatie tijdens EA PLAY Live op 11 juni.