CD Projekt Red wil Cyberpunk 2077-pc's zien

CD Projekt Red kondigt de ‘Cyber-up Your PC’-wedstrijd aan waarin de community wordt gevraagd een pc behuizing te ontwerpen, volledig in Cyberpunk 2077-stijl.

Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk tot 17 mei 15:00 uur. Inzendingen worden beoordeeld op hun haalbaarheid, creativiteit en op hoe trouw het design is aan de Cyberpunk 2077-stijl. Iedereen die aan de wedstrijd wil deelnemen, moet ervoor zorgen dat hun ontwerp voldoet aan de deelnamecriteria die vermeld staan op de officiële Cyber-up Your PC-website voordat ze deelnemen aan de wedstrijd.

Een panel van experts selecteert de 5 beste inzendingen uit alle geldige inzendingen die bekend worden gemaakt op 29 mei 2020. De 5 geselecteerde inzendingen worden dan vervolgens echt gemaakt door professionele casemodders van over de hele wereld. Vervolgens wordt er een winnaar geselecteerd tijdens de grote finale, die plaatsvindt op 17-18 juli 2020.

De prijzen die deelnemers kunnen winnen bestaan onder meer uit pc-gaming gear, gesponsord door Alienware, NVIDIA en SteelSeries, waarbij de hoofdwinnaar tijdens de live finale een hoofdprijs krijgt toegekend.

Cyberpunk 2077 is vanaf 17 september verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Google Stadia-versie staat gepland voor release in 2020.